Inschrijven Bedrijven & Verenigingen

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier tot 07/04/2019.

Na het online invullen van het inschrijvingsformulier krijgt u een automatische bevestiging van ‘voorinschrijving’. Er wordt u dan ook gevraagd om dat inschrijvingsformulier en de bijgevoegde volmacht te tekenen en terug te sturen aan Zero Emission Solutions, Moorselbaan 383 , 9300 Aalst. Deze volmacht is nodig voor :

  • Enkel voor niet-particulieren
  • Het opvragen van de officiële verbruiksgegevens bij de netbeheerder
  • Het in uw naam mogen onderhandelen bij de energieleveranciers

Na het afsluiten van de inschrijvingsperiode wordt met de verschillende leveranciers onderhandeld om tot het scherpste tarief te komen. U ontvangt daarop een persoonlijk contract dat aansluit op de einddatum van uw (eventuele) huidige contract en een rapport over de offerteanalyse.

Op basis hiervan beslist u zelf of u al dan niet overstapt van leverancier. U bent niet verplicht om dan op dat aanbod in te gaan. Bij een eventuele overstap van leverancier is de nodige begeleiding inbegrepen.

De inschrijvingen zijn gesloten.

Groepsaankoop verschoven naar voorjaar 2019

De elektriciteits- en gasprijzen staan dit najaar historisch hoog omwille van de grote ongerustheid op de energiemarkt (zie grafiek). Zes van de zeven kerncentrales liggen immers net voor de winter uit door technische problemen en onderhoud. Door de hoge elektriciteits- en gasprijzen wordt het afsluiten van de groepsaankoop verschoven naar het voorjaar 2019. U kan zich inschrijven tot 07/04/2019. Het nieuwe contract zal dan in gaan vanaf 01/07/19.

Wat betekent dit concreet voor je huidige situatie?

Je contract loopt nog niet ten einde voor 01/07/19:
Doe je contract verder uit en doe vrijblijvend mee aan de groepsaankoop waarna je kan beslissen of je al dan niet overstapt.
Je contract loopt ten einde voor 01/07/19:
Je zal een nieuw voorstel krijgen van je huidige energieleverancier. Wees er je van bewust dat de prijzen wellicht (tijdelijk) hoger zullen zijn. Je kan je inschrijven voor de groepsaankoop om vanaf de zomer te genieten van een voordeliger tarief. Tip: Wij raden u aan om een contractverlenging gedurende 1 jaar aan een variabele prijs aan te vragen.