Energie Groepsaankoop Stad Hasselt

Samen sterk voor goedkopere energie!

De Stad Hasselt organiseert voor haar inwoners, bedrijven en verenigingen een groepsaankoop groene stroom en aardgas. Die moet leiden tot een fikse kostenbesparing. Voor de praktische organisatie en begeleiding van de groepsaankoop, duidden zij het Aalsterse studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions aan.

Die slimme groepsaankoop moet leiden tot een forse besparing inzake energiekosten. Doordat leveranciers een groot pakket potentiële klanten op een dienblaadje aangeboden krijgen, kunnen zij een zéér scherpe prijs aanbieden.

De in het kader van deze groepsaankoop afgesloten contracten zullen lopen tot 30/06/2021. De inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis. U beslist na ontvangst van de analyse zelf of u wenst in te tekenen.

Al 636 deelnemers!

Groepsaankoop eindigt op 07/04/2019

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent

Hoe werkt de groepsaankoop?

Lees hier hoe de groepsaankoop zal verlopen.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Neem zeker een kijkje in onze FAQ rubriek.

Veelgestelde vragen

Wie is Zero Emission Solutions?

Deze groepsaankoop wordt in goede banen geleid door het Aalsterse studiebureau Zero Emissions Solutions.

Meer over “ZES“

Al 636 deelnemers!

Vindt u uw energiefactuur ook te hoog? Ja, ik wil besparen

Groepsaankoop verschoven naar voorjaar 2019

De elektriciteits- en gasprijzen staan dit najaar historisch hoog omwille van de grote ongerustheid op de energiemarkt (zie grafiek). Zes van de zeven kerncentrales liggen immers net voor de winter uit door technische problemen en onderhoud. Door de hoge elektriciteits- en gasprijzen wordt het afsluiten van de groepsaankoop verschoven naar het voorjaar 2019. U kan zich inschrijven tot 07/04/2019. Het nieuwe contract zal dan in gaan vanaf 01/07/19.

Wat betekent dit concreet voor je huidige situatie?

Je contract loopt nog niet ten einde voor 01/07/19:
Doe je contract verder uit en doe vrijblijvend mee aan de groepsaankoop waarna je kan beslissen of je al dan niet overstapt.
Je contract loopt ten einde voor 01/07/19:
Je zal een nieuw voorstel krijgen van je huidige energieleverancier. Wees er je van bewust dat de prijzen wellicht (tijdelijk) hoger zullen zijn. Je kan je inschrijven voor de groepsaankoop om vanaf de zomer te genieten van een voordeliger tarief. Tip: Wij raden u aan om een contractverlenging gedurende 1 jaar aan een variabele prijs aan te vragen.