Werkwijze

Vanaf heden zal de werkwijze van de groepsaankoop iets anders verlopen dan in het verleden.

Benieuwd hoe deze groepsaankoop in zijn werk gaat? Hieronder vind je de stappen die genomen worden met bijhorende tijdstippen.

  1. Inschrijven kan via deze website vanaf 01/07/2021.

    Bij inschrijving houd u uw meest recente eindafrekening bij de hand om uw gegevens aan te vullen. U zal deze eindafrekening ook moeten uploaden tijdens uw inschrijving.

  2. Zero Emission Solutions zal op kwartaal basis prijzen opvragen bij de leveranciers en kan zo voor elk NSZ-lid nagaan of er een goedkoper aanbod mogelijk is binnen het kwartaal. Deze werkwijze betekent dat wij niet meer afhankelijk zijn van de energiemarktprijzen in een bepaalde periode maar kan ZES op zoek gaan naar de beste prijs gedurende het hele jaar door. Kortom de ondernemer haalt steeds voordeel uit deze aanpak!

  3. Na het ontvangen van de prijzen, op kwartaal basis, zal Zero Emission Solutions elke deelnemer een individueel rapport bezorgen via e-mail. In dat individueel rapport  zal het beste bod vermeld worden en een berekening van  de besparing op jaarbasis. Klanten zullen steeds de mogelijkheid hebben om te kiezen tussen een vast en/of variabel tarief.

  4. Wanneer de klant ons bevestigd heeft op welk voorstel zij wensen in te tekenen zullen zij vervolgens van ZES (of rechtstreeks van de leverancier) via e-mail een contractvoorstel ontvangen ter ondertekening en activering.

    Opgelet : Deelname aan de groepsaankoop is dus vrijblijvend tot op het moment waarop de deelnemer zijn handtekening onder het contractvoorstel zet. Het contract verbindt de deelnemer aan de geselecteerde leverancier. Zero Emission Solutions noch NSZ heeft daarbij contractuele verplichtingen.

  5. Zero Emission Solutions bezorgt meteen de getekende contracten aan de leverancier en volgt de ‘switch’ (overschakeling van de huidige naar de nieuwe leverancier) op. Zero Emission Solutions blijft ook nadien ter beschikking voor vragen of eventuele klachten.

Al 226 deelnemers!

Groepsaankoop eindigt op 30/04/2022

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent