Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
02 217 29 28

Energie Groepsaankoop NSZ

Samen sterk voor goedkopere energie!

Al 1093 deelnemers!
Schrijf nu in!

Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen organiseert exclusief voor haar leden een groepsaankoop elektriciteit en aardgas en dit voor het 5de jaar op rij. Die moet leiden tot een fikse kostenbesparing. Voor de praktische organisatie en begeleiding van de groepsaankoop, duidden zij het Aalsterse studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions aan.

Die slimme groepsaankoop moet leiden tot een forse besparing inzake energiekosten: Doordat leveranciers een groot pakket potentiële klanten op een dienblaadje aangeboden krijgen, kunnen zij een zéér scherpe prijs aanbieden.

Op deze website leest u alles over de groepsaankoop en hoe u zich kan inschrijven.

Elk NSZ-lid kan zich inschrijven vanaf 04/09/2017 tot uiterlijk 13/10/2017. Indien u zich nu al wenst in te schrijven kan dit via een zogenaamde voorinschrijving, weet wel dat u de resultaten pas zal ontvangen in november.

Inschrijven is gratis. De in het kader van deze groepsaankoop afgesloten contracten zullen lopen tot 31/12/2019. De inschrijving is geheel vrijblijvend en gratis. U beslist na ontvangst van de analyse zelf of u wenst in te tekenen.