Groepsaankoop Zonnepanelen

Schrijf je nu in!

Woon je in Denderleeuw, Haaltert, Erpe-Mere, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele, Zottegem, Zwalm, Geraardsbergen, Lierde, Herzele, Kluisbergen, Maarkedal, Ronse, Horebeke, Kruisem, Oudenaarde, Brakel, Lede, Ninove of Wortegem-Petegem? Prijs je gelukkig!

Energiehuis BEA en Zero Emission Solutions (een gespecialiseerd studie- en adviesbureau) regelden een topdeal met zonnepanelenspecialist Advenso voor deze groepsaankoop. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor de hoogste kwaliteit van de installatie.

OPGELET! Een installatie dit jaar is niet meer mogelijk via deze groepsaankoop.

 

Zonnepanelen, nu!

Zonnepanelen waren nooit goedkoper. Voor 4.238,30 Euro (*) heb je al een kwalitatieve installatie die jouw volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de komende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zichzelf vandaag terug op 5 à 6 jaar. Goed voor het klimaat én voor je portemonnee.

Voor de eerste 400 inschrijvers kunnen we nog dit jaar een installatie garanderen. Zo kan je nog 15 jaar lang gebruik maken van de terugdraaiende teller (zoals beslist door het Vlaams Parlement op 13/03/2019**). Door het overdonderend succes hadden we al snel heel wat meer inschrijvingen. Maar niet getreurd, ook in 2021 zijn zonnepanelen rendabel! Stel je je installatie uit naar 2021, dan heb je zelfs recht op subsidies van de Vlaamse Overheid. Meer info vind je hier.

Hoe verloopt de groepsaankoop?

Je inschrijving is volledig vrijblijvend. Na de inschrijving contacteert zonnepaneel-expert Advenso jou telefonisch om een afspraak in te plannen!

Popel je om NU al meer te weten?

Vind je antwoorden hier.
Voor al je andere vragen kan je terecht bij Zero Emission Solutions via groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com.

 

(*) : dit is de kostprijs, inclusief 6% BTW, in de groepsaankoop voor een gemiddelde installatie van 12 panelen van 340 Wp, goed voor 4080 Wp, op een bestaande woning (> 10j oud), gelijk aan de productie van het gemiddeld Vlaams elektriciteitsverbruik per gezin per jaar.
(**) : Dit decreet wordt bij het Hof van Beroep aangevochten door de VREG, maar wanneer de uitspraak valt noch in welke richting deze zal gaan, is tot op heden niet geweten.

Al 1978 deelnemers!

Groepsaankoop eindigt op 30/09/2020

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent

Hoe werkt de groepsaankoop?

Lees hier hoe de groepsaankoop zal verlopen.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Neem zeker een kijkje in onze FAQ rubriek.

Veelgestelde vragen

Wie is Zero Emission Solutions?

Deze groepsaankoop wordt in goede banen geleid door het Aalsterse studiebureau Zero Emissions Solutions.

Meer over “ZES“

Al 1978 deelnemers!

Vindt u uw energiefactuur ook te hoog? Ja, ik wil besparen