Groepsaankoop Zonnepanelen en Thuisbatterijen

Woon je in de regio Opwijk? Prijs je gelukkig!

Zero Emission Solutions (een gespecialiseerd studie- en adviesbureau) organiseert een groepsaankoop voor zonnepanelen en thuisbatterijen. Zo’n batterij kan je helpen om je zonnestroomoverschotten op te slaan om later zelf te gebruiken.  De groepsaankoop zorgt voor een goede kwaliteit en een scherpe prijs voor jouw thuisbatterij.

Zonnepanelen en/of thuisbatterij

Deze groepsaankoop is er zowel voor mensen die al een zonnepaneleninstallatie hebben en deze willen aanvullen met een thuisbatterij, als voor mensen die nieuwe zonnepanelen mét batterij willen aankopen.

Hoe werkt een thuisbatterij?

Een thuisbatterij slaat geproduceerde of aangekochte energie op zodat je die later kan gebruiken, zoals ’s nachts, op piekmomenten, of tijdens een stroompanne.

Is een thuisbatterij de investering waard?

Vooral consumenten die een zonnepaneleninstallatie plaatsen vanaf 2021 en diegene met een digitale meter die voor het nieuwe nettarief (= geen terugdraaiende teller meer) kiezen, halen voordeel uit een thuisbatterij.

Je betaalt dan geen forfaitair prosumententarief meer, maar enkel nog je werkelijk gebruik van het net. De bedoeling van een thuisbatterij is om minder afhankelijk te zijn van dat net, waardoor je dus een stuk minder (of helemaal geen) netvergoedingen meer betaalt. Voor Vlaamse eigenaars van zonnepanelen kan een thuisbatterij dus een aantrekkelijke investering zijn.

Daarnaast kan een thuisbatterij tijdens daluren goedkopere energie  van uw zonnepanelen installatie opslaan om later terug te gebruiken. Hoeveel energie dat is, is natuurlijk afhankelijk van de capaciteit van je batterij.

De prijs van een thuisbatterij is afhankelijk van verschillende factoren: merk, type, opslagcapaciteit. Voor een standaardthuisbatterij (± 500 €/kWh opslag) betaal je +-5000 € (Excl. BTW)

*Houd er rekening mee dat je misschien ook moet investeren in een bijkomende omvormer

Thuisbatterijen verdienen zichzelf vandaag terug op +-10 jaar. Goed voor het klimaat én voor je portemonnee.

Hoe verloopt de groepsaankoop?

Je inschrijving is volledig vrijblijvend en gratis. De geselecteerde installateur IZEN  contacteert jou om een afspraak in te plannen.

Inschrijven kan vanaf 31/05/21.

Popel je om NU al meer te weten?

Vind je antwoorden hier.
Voor al je andere vragen kan je terecht bij Zero Emission Solutions via groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com.

Schrijf snel in!

Groepsaankoop eindigt op 31/12/2021

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Neem zeker een kijkje in onze FAQ rubriek.

Veelgestelde vragen

Schrijf snel in!

Interesse in een thuisbatterij? Inschrijven