Groepsaankoop ZonnepanelenAl meer dan 140 inschrijvingen!

Groepsaankoop Zonnepanelen

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in zonne-energie ook vandaag nog steeds een verstandige zet. De kostprijs van zo'n installatie is zodanig fors verminderd dat subsidies overbodig zijn geworden. Met een groepsaankoop kunnen we die prijs nog drukken.

De inschrijvingen zijn gesloten

Wat?

De stad Aalst organiseert nu voor haar inwoners een groepsaankoop zonnepanelen (voor elektriciteitsproductie) en zonneboilers (voor warmwaterproductie). Door deze samenaankoop kunnen we nog scherpere prijzen afdwingen.

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met de Stad staan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Voor wie?

Elke inwoner van de stad Aalst, die eigenaar is van zijn woning kan hieraan deelnemen. Uiteraard zijn enkel daken die zuidelijk, oostelijk of westelijk gelegen zijn (of alles daartussen), hiervoor geschikt. U kan de ligging van uw dak eenvoudig nagaan door uw adres in te geven op "google earth".

Inschrijven?

U kan inschrijven tot 1 juli 2015. De installatie gebeurt dan binnen de 2 maand na ondertekening van de offerte.

Inschrijven gebeurt via het inschrijvingsformulier op deze website in te vullen. Neem daarvoor een recente elektriciteitsafrekening bij de hand. Door in te schrijven verbindt u zich voorlopig tot niets. Pas nadat wij u de beste offerte hebben bezorgd, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen.

Meer weten ?

Contacteer dan Zero Emission Solutions (053/41.66.66) of VZW BEA (053/72.35.45).