Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
053 41 66 66

Groepsaankoop Zonnepanelen


Schrijf nu in

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in zonne-energie ook vandaag nog steeds een verstandige zet. De kostprijs van zo’n installatie is zodanig fors verminderd dat subsidies overbodig zijn geworden.

Wat?

Energiehuis BEA organiseert nu voor de inwoners van haar werkingsgebied een groepsaankoop zonnepanelen (voor elektriciteitsproductie) en zonneboilers (voor warmwaterproductie). Door deze samenaankoop kunnen we nog scherpere prijzen afdwingen.

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Wie?

Elke inwoner van het werkingsgebied van Energiehuis BEA (steden en gemeenten Aalst, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele), die eigenaar is van zijn woning kan hieraan deelnemen. Uiteraard zijn enkel daken die zuidelijk, oostelijk of westelijk gelegen zijn (of alles daartussen), hiervoor geschikt. U kan de ligging van uw dak eenvoudig nagaan door uw adres in te geven op de applicatie op het inschrijvingsformulier"Google Earth"..

Vier mogelijkheden:
- U wil zonnepanelen op uw eigen dak plaatsen
- U schrijft zich in, maar hebt geen eigen dak. Dan kiest U voor de optie om een of meerdere aandelen te kopen in een energiecoöperatieve, die dan met behulp van inschrijvingen kan investeren in zonnepanelen op aangeboden daken. Dit heeft een indicatief rendement van 3%!
- U wil uw dak ter beschikking stellen, maar wenst zelf niet te investeren in zonnepanelen. Dit dak kan dan gebruikt worden door een energiecoöperatieve om zonnepanelen te plaatsen, zonder dat u daar zelf in dient te investeren. Opgelet, enkel daken van niet-particulieren komen hiervoor in aanmerking.
- U wil een zonneboiler plaatsen

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.