Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
053 41 66 66

Groepsaankoop Muurisolatie

Al 176 deelnemers!
Schrijf nu in

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in muurisolatie een verstandige zet.

Wat?

Energiehuis BEA organiseert een groepsaankoop spouwmuurisolatie en buitenmuurisolatie. Door deze samenaankoop kunnen we scherpere prijzen afdwingen en een goede kwaliteit garanderen

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Wie?

Elke inwoner van het werkingsgebied van Energiehuis BEA (steden en gemeenten Aalst, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele) kan zich inschrijven voor deze groepsaankoop. Uiteraard moeten er vrije buitenmuren beschikbaar zijn.

Inschrijven?

U kan inschrijven tot 31 maart 2017. Inschrijven gebeurt door hieronder op de geschikte knop te drukken. Vervolgens vult u gewoon het online inschrijvingsformulier in. Door in te schrijven verbindt u zich voorlopig tot niets. Pas nadat wij u de beste offerte hebben bezorgd, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen.

Schrijf in