Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
053 41 66 66

Groepsaankoop Elektrische fietsen

Al 765 deelnemers!
Schrijf nu in

Benzine en diesel worden en steeds duurder. Bovendien willen we minder en minder de wagen nemen om kortere afstanden af te leggen. Dat is alleszins een goede reflex, omdat dit het olieverbruik beperkt en de luchtvervuiling sterk kan terugdringen. En bovendien gezond én snel is.

Daarom is investeren in een elektrische fiets een heel goed idee. Voor de hippe, jonge ouders hebben we bovendien een mogelijkheid om een bakfiets aan te kopen, al dan niet elektrisch. Mensen die beperkte opbergruimte hebben, of fietsen met het openbaar vervoer willen combineren, kunnen ook kiezen voor de plooifiets, ook al dan niet elektrisch.

Wat?

Energiehuis BEA organiseert nu voor de inwoners van haar werkingsgebied een groepsaankoop elektrische fietsen (dames- en herenfiets), (gewone en elektrische) plooifietsen en elektrische fastbikes en (gewone en elektrische) bakfietsen. Door deze samenaankoop kunnen we nog scherpere prijzen afdwingen!

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Energiehuis BEAstaan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Wie?

Elke inwoner van het werkingsgebied van Energiehuis BEA (steden en gemeenten Aalst, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele) kan zich inschrijven voor deze groepsaankoop.

Inschrijven?

U kan zich hieronder inschrijven tot 31 maart 2017. Klik hieronder op de button en vul het inschrijfformulier in. Door in te schrijven verbindt u zich voorlopig tot niets. Pas nadat wij u de beste offerte hebben bezorgd, beslist u of u al dan niet de bestelling wil plaatsen.

Schrijf in