Een initiatief van: Zero Emission Solutions

Meer info?
groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com
053 41 66 66

Samenaankoop Energiehuis BEA

Samen sterk voor milieuvriendelijke energie- en kostenbesparing!

Gedurende de maand maart 2017 organiseert Energiehuis BEA, het overkoepelend energiehuis van uw regio, samen met de steden en gemeenten Aalst, Dendermonde, Wetteren, Wichelen, Laarne, Berlare, Zele, Hamme, Lebbeke en Buggenhout voor hun inwoners groepsaankopen voor zonnepanelen en zonneboilers, elektrische fietsen en muurisolatie.

Door samen aan te kopen zal de prijs een heel stuk lager liggen en zal er toch een uitstekende kwaliteit worden geboden.

Energiehuis BEA nam wederom het ervaren energie-adviesbureau Zero Emission Solutions onder de arm om deze groepsaankopen in goede banen te leiden.

Inschrijven is gratis en verplicht u tot niets. Op basis van de gegevens die u verder invult in het online inschrijvingsformulier zullen wij voor alle deelnemers samen een prijsofferte vragen die voldoet aan strenge kwaliteitsvoorwaarden.

De beste prijs-kwaliteitofferte zullen we aan u voorstellen. Pas dan beslist u of u al dan niet intekent op het aanbod. U kan zich inschrijven door op een van onderstaande knoppen te drukken en het online inschrijvingsformulier in te vullen.

U kan zich inschrijven door op één van onderstaande knoppen te klikken.

LED