Groepsaankoop Zonnepanelen

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan, is investeren in zonne-energie ook vandaag nog steeds een verstandige zet. De kostprijs van zo’n installatie is zodanig fors verminderd dat subsidies overbodig zijn geworden.

Wat?

Energiehuis BEA organiseert nu voor de inwoners van haar werkingsgebied een groepsaankoop zonnepanelen. Door deze samenaankoop kunnen we nog scherpere prijzen afdwingen.

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Wie?

Elke inwoner van het werkingsgebied van Energiehuis BEA (steden en gemeenten Aalst, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele), die eigenaar is van zijn woning kan hieraan deelnemen. Uiteraard zijn enkel daken die zuidelijk, oostelijk of westelijk gelegen zijn (of alles daartussen), hiervoor geschikt.

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op onze pagina met veelgestelde vragen.

Inschrijven?

Inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen 2020 kan vanaf 9 maart 2020. De zonnepanelen worden nog dit jaar geïnstalleerd.

Al 79 deelnemers!

Groepsaankoop eindigt op 30/09/2020

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent

Hoe werkt de groepsaankoop?

Lees hier hoe de groepsaankoop zal verlopen.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Neem zeker een kijkje in onze FAQ rubriek.

Veelgestelde vragen

Wie is Zero Emission Solutions?

Deze groepsaankoop wordt in goede banen geleid door het Aalsterse studiebureau Zero Emissions Solutions.

Meer over “ZES“

Al 79 deelnemers!

Vindt u uw energiefactuur ook te hoog? Ja, ik wil besparen