Groepsaankoop Zonnepanelen

Ongeziene korting bij groepsaankoop 

Woon je in Aalst, Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen of Zele? Prijs je gelukkig!

Energiehuis BEA en Zero Emission Solutions (een gespecialiseerd studie- en adviesbureau) regelden een topdeal met zonnepanelenspecialist IZEN voor deze groepsaankoop. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor de hoogste kwaliteit van de installatie.

Zonnepanelen, nu!

Zonnepanelen waren nooit goedkoper. Voor 4.175,53 Euro (*) heb je al een kwalitatieve installatie die jouw volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de komende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zichzelf vandaag terug op 5 à 6 jaar. Goed voor het klimaat én voor je portemonnee.

Door het grote succes van de groepsaankoop hebben we de installatiecapaciteit verhoogd. Zo kunnen we momenteel iedereen die zich nu inschrijft garanderen dat de zonnepanelen nog dit jaar geplaatst kunnen worden. Daardoor kan u nog 15 jaar genieten van een terugdraaiende teller.

Herbekijk hier de online infosessie! Of schrijf je meteen in voor de groepsaankoop zelf!

“Je gaat zo veel mogelijk kunnen produceren zonder al te veel geld te investeren. Het doel is slimme energie voor iedereen, ook voor mensen met kleinere dakoppervlakten en daken met redelijk wat schaduwpartijen.”
Pieter Callebaut – IZEN, winnend installateur zonnepanelen 

 

Zo gaat BEA samen met jou aan de slag

 

Herbekijk de online infosessie!

Ontdek in de live video alles over de duurzaamheid van de IZEN – zonnepanelen, de terugdraaiende teller, het installatieproces, de aangepaste werkwijze met betrekking tot de coronacrisis én uiteraard het supervoordelig kostenplaatje.

Noot: je inschrijving is volledig vrijblijvend. Na de inschrijving ontvang je een mail van zonnepanelen-expert IZEN om een online afspraak in te plannen!

Popel je om NU al meer te weten?

Vind je antwoorden hier.
Voor al je andere vragen kan je terecht bij Zero Emission Solutions via groepsaankoop@zeroemissionsolutions.com.

 

(*) : dit is de kostprijs, inclusief 6% BTW, in de groepsaankoop voor een gemiddelde installatie van 13 panelen van 310 Wp, goed voor 4030 Wp, op een bestaande woning (> 10j oud), gelijk aan de productie van het gemiddeld Vlaams elektriciteitsverbruik per gezin per jaar.

 

*Het aantal inschrijvingen die je hieronder kan zien, toont enkel hoeveel mensen zich vrijblijvend hebben ingeschreven. 

Al 2009 deelnemers!

Groepsaankoop eindigt op 30/09/2020

Ja, ik wil besparen 100% vrijblijvend, u beslist achteraf pas of u intekent

Hoe werkt de groepsaankoop?

Lees hier hoe de groepsaankoop zal verlopen.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Zit je nog met vragen? Neem zeker een kijkje in onze FAQ rubriek.

Veelgestelde vragen

Wie is Zero Emission Solutions?

Deze groepsaankoop wordt in goede banen geleid door het Aalsterse studiebureau Zero Emissions Solutions.

Meer over “ZES“

Al 2009 deelnemers!

Vindt u uw energiefactuur ook te hoog? Ja, ik wil besparen